Alle chapewerken voor zowel binnen als buiten

Subfloors chapewerken BVBA -  Chapewerken Subfloors chapewerken BVBA heeft van chapewerken te Eksel en omstreken een ware kunst gemaakt. Het is een taak die dan ook met de nodige professionaliteit moet worden uitgevoerd.

Wat is chape precies?

Een chape is onder meer de cementlaag waar de door uw gekozen vloerbedekking moet op komen te rusten. Afhankelijk van wat u precies wilt, moet deze dus een bepaalde dikte of hoogte hebben. Na 25 jaar ervaring kan het team van Subfloors chapewerken BVBA dit snel voor u bepalen.

Maar chape is ook belangrijk op vlak van de vloerbelastingen op isolatielagen en verwarmingsvloer. Deze cementlaag draagt dus uw vloer en heeft dus een centrale plaats in uw woonst. Daarom is het ook van groot belang dat u enkel gaat voor de beste kwaliteit!

De specialisaties van Subfloors Chapewerken BVBA

Subfloors Chapewerken BVBA heeft zich volgende domeinen van het chapewerken volledig eigen gemaakt:

  • Isolatiechape
  • Cementchape
  • Zwevende chape
  • Sneldrogende chape
  • Dekvloer voor vloerverwarming
  • Voor zowel terrassen, kelders, tot badkamers, keukens, slaapkamers en garages...

Kortom, ons team is vrijwel overal inzetbaar.

Chape is een zeer lichte materie dat thermisch isolerend werkt, onbrandbaar is en een verschil gaat uitmaken op vlak van grondstof- en energieverbruik. Daarbovenop kan dit bedrijf u achteraf verder helpen met de afwerking van uw vloer- en tegelwerken. Daarbovenop zijn zij ook gespecialiseerd in chapebedekking op platte daken.

Aarzel dus niet! Bekijk hier de referenties van Subfloors Chapewerken BVBA in Eksel, vraag een vrijblijvende offerte aan of contacteer het team voor extra informatie.

Back to Top