Voorkom watervorming met de gespecialiseerde hellingschape van Subfloor chapewerken BVBA

Subfloors chapewerken BVBA - Hellingschape Subfloor chapewerken BVBA is voornamelijk gespecialiseerd in de hellingschape te Eksel en omstreken voor uw plat dak. Schakel vandaag nog de diensten van dit professioneel team in voor het beste eindresultaat voor uw nieuwbouw- of renovatieproject!

Het voordeel van een degelijk hellingschape

Subfloor chapewerken BVBA in Eksel komt voor dit soort chape bij u langs op een licht helling te creëren op een plat dak of terras van je woning of appartement. Dit dient dan om watervorming te voorkomen, aangezien het water afvloeit naar de goten en afvoeren. Deze helling moet minimum 2% per lopende meter bedragen.   

Een hellingschape moet uiterst nauwkeurig en met een passie voor perfectie geplaatst worden. Laat dit daarom over aan professionals! Bekijk de referenties van Subfloor chapewerken BVBA om een idee te krijgen van hun expertise.

Een vlotte samenwerking verzekert een snelle afwerking

25 jaar in het vak zorgt niet enkel voor de nodige ervaring, maar ook contacten. Subfloor chapewerken BVBA in Eksel heeft dan ook vlotte samenwerking met verschillende aannemers, architecten en binnenhuisarchitecten. Zo zal uw hellingschape er snel staan zonder tekort te doen aan de kwaliteit. Dit allemaal voor een sterke prijs! Ontdek het snel zelf en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Subfloor chapewerken BVBA kan u ook helpen met andere chapewerken en de verdere afwerking van uw vloer. Zo bekomt u meteen een perfect afgewerkt geheel. Contacteer hun vandaag nog voor extra informatie.

Back to Top