Van basis tot perfect eindresultaat: van chape tot vloerwerken

Subfloors chapewerken BVBA - Vloer –en tegelwerken Chapewerken zijn enkel nog maar het begin! Subfloor chapewerken BVBA kan ook instaan voor de verdere afwerking van al uw tegel- en vloerwerken te Eksel en omstreken.

Een perfecte eindafwerking is ons doel!

Subfloor chapewerken BVBA levert altijd een klantengerichte service en voldoet daarom aan al uw wensen. Dit ook op vlak van tegel- en vloerwerken. Is het nu een keramische of natuursteen die jou kan bekoren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om deze zonder veel moeite te plaatsen. Hierbij wordt er volgens de artisanale methode gewerkt, waardoor de uitvoering en afwerking nauwkeurig kan worden bijgehouden. Want dit team streeft altijd met een passie naar perfectie!

Maar een stevige basis is het begin

Schakel daarom het team eerst en vooral in voor de nodige chapewerken die als basis dient voor uw vloer! Zo kan deze levenslang meegaan en kan u besparen op uw energie- en warmteverbruik. Daarbovenop kan dit deskundig team ook ingezet worden voor de chapebedekking van platte daken. En jawel, dit team kan zowel ingezet worden voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit allemaal voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  Degelijk werk wordt enkel verwezenlijkt door degelijk vakmanschap. Schakel daarom deze experts met 25 jaar ervaring vandaag nog in!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of contacteer Subfloor chapewerken BVBA in Eksel voor meer informatie op het nummer 0478/49 57 39.

Back to Top